Isnin, 13 Disember 2010

Tea O Sedap


Kebetulan dah berada depan note book sambil-sambil minum tea o bersama budak2 di depan TV terus saja jari ini menaip untuk jadikan n3 terbaru. Idea sejak dua mejak ni tak menjadi. Betullah, bukan semua orang dapat menghasilkan nukilan yang indah untuk tatapan semua.

Memadai dengan kebolehan Pak Nidus yang hanya pandai dalam bidang pertukangan tentu hasil persembahan sekeras bahan tukangannya.

Oppps....dah lari dari topik sebenar.

Lepas makan tadi terlintas nak minum tea o. Asyik-asyik tea o uncang, sekali sekala nak minum tea o serbuk.

Biasalah, sendiri minum sendiri buat.....bukan-bukan, memang lepas makan malam Pak Nidus nak suruh Makcu relax, biar kerja-kerja begini Pak Nidus yang buatkan.


Tea yang dibeli semasa ke Cameron hari tu masih belum terusik lagi.


OK...dah siap. Mari anak-anak, minum dulu.


Adusss....tambah lagi satu jug. Sedap betul tea o yang ayah kita buat ni...


Pesanan penaja:// Jangan sekali-kali nak tunjuk pandai kat rumah, baik apa kerja pun. Akibatnya seumur hiduplah kena buat...heee3. Jangan marah Makcu.

4 ulasan:

cheqna berkata...

assalamualaikum=)
olo....skill wat teh o jah ko hok expert ni??hehehehehehehe
sabo jelah makcu oi...
tapi teh o memang sedap..=)

nidus2 berkata...

Cheqna,
Kalu nak bilang banyak lagi yang expert, tu tak termasuk lipat kain, basuh pinggan, siram pokok.....Itu namanya cayanggg!!

sally berkata...

Salam,
Sally suka teh Cameron yg berperisa lemon..sedap!

nidus2 berkata...

Sally,

Baru berpeluang buka blog ari ni....

 

Tembok Besar

2006

Senarai Blog Saya

nidus2 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template