Isnin, 28 Disember 2009

Melencong


Nak update blog pun tadok angin, komputer beronar semace. Ambo gi lah jalan-jalan tapi sungguh tak disangka aku rupanya dah berada di NAGOYA. Kah..kah..tengoklah sendiri Nagoya kat Jepun ke atau kat mana? Nagoya Tektil. Tak kisahlah asal bunyi Jepun jadilah.Ini Nagoya Tektil Kota Bharu. Yang aku dok ambik gambar ni kerana orang panggil pening kepala kali ke 2, kali pertama rayo baru ni, yang ini kerana anak nak sekolah. Mak ngan anak dok dalam kedai baju aku buat do no jah, biarkan Maknya melayan kerenah Mat Akie nga Arif.


Mama Hagemaru cakap tak payah susah-susah nak masuk Mc D, kita beli ayam sekor kita goreng kat umah, lagi banyak ketul boleh makan . Betulkan Hagemaru. Kah..kah..kah


Kedai BATA ni pun tak payah masuk, Mama Hagemaru kata kat Pasaran Ekonomi lagi berkualiti dan murah....hai Hagemaru


"mama", apa lagi hagemaru ni, " Mama tengok sana ada Parkson Dan Giant kita shoping kat sana", "Ala tak payah lah Hagemaru, Mama sakit lutut ni , tak boleh naik tangga, lain kali aje lah ya"Tapi yang ini Bapak Hagemaru nak masuk, tapi tengok aje, tak mampu nak beli...keh..keh..keh. Hai Hagemaru.

Dalam usia yang meningkat ini masih lagi minat kat lagu-lagu yang sezaman dengannya , aku rasa tak salahkan? Sorry Abiey..
Lagu ni boleh ke?

Ratuku.

1 ulasan:

makcu berkata...

Tak apalah Pakcu, melencong pun jadilah.

 

Tembok Besar

2006

Senarai Blog Saya

nidus2 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template