Jumaat, 1 Julai 2011

Ehemm...

Kalau dilihat pada blog list tuan blog ni, setiap hari mesti ada  n3 baru yang dipostkan oleh rakan-rakan bloger. Jeleslah tengok dia orang.  Kadang-kadang rasa nak tutup je blog aku ni. Dah tak berdaya tahan lagi, kering idea, malas dan alasan yang sewaktu dengannya.
Susah sangat ke nak buat n3 baru?  Rasa-rasanya tidak.

Hah ni, sambil-sambil ronda kat KB Mall sementara tunggu kereta siap servis, singgah makan di sebuah restoran  untuk makan tengahari.  

Berseorangan je..... ringkaskan cerita, inilah makanan yang  dipesan. 
Sedap juga.... tambah lagi perut lapar.


Nasi ayam

Tak boleh lama-lama kat sini. Dah kenyang. 

Oppp....Hmmm.  Masa order tadi harganya 14.99

Total Aft Rnd jadi 16.64

"Hey Pak Nidus, awak ni makan kat mana? bukan makan kat warung.  Kat sini ada service charge 5%, gov. tax 6%".    

Ye...ye...ye...OK boss.

5 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

Ini chicken rice shop ni...kan?

kakcik berkata...

Apa-apa sahaja boleh dijadikan catatan untuk kemaskini blog. :)

nidus2 berkata...

Kak Hani,
Kena pergi sekali lagi....faham2 lah tu.

nidus2 berkata...

Kakcik,
Terima kasih.
Rasanya banyak n3 boleh dibuat nanti.

Sally berkata...

Ehem..ehem..kat situ mi kari sgt perghhh..

 

Tembok Besar

2006

Senarai Blog Saya

nidus2 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template